Тел./Факс: +38(04143)20-2-58
Будемо зосереджувати зусилля на розвитку госпіталю ветеранів війни в Бердичеві, – Оксана Коляда

Будемо зосереджувати зусилля на розвитку госпіталю ветеранів війни в Бердичеві, – Оксана Коляда

Обласний госпіталь ветеранів війни у м. Бердичів, за словами Міністра у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Оксани Коляди, один з найкращих в Україні.

«Буду зосереджувати свої зусилля на розвитку Бердичівського шпиталю. Це буде один із шпиталів ветеранів війни, який буде отримувати оплату за медичні послуги та увійде до другої хвилі реформи охорони здоров’я», – зазначила Оксана Коляда.

На цьому наголосила Міністр сьогодні, 20 січня, під час зустрічі з керівництвом області та учасниками АТО/ООС, ветеранами військових конфліктів. Участь у зустрічі взяв перший заступник голови ОДА Володимир Федоренко.

Також за її словами, обласний центр вертебрології та реабілітації має приймати на лікування й учасників АТО/ООС та ветеранів з інших регіонів. Адже має унікальні можливості для лікування нейротравм.

За повідомленням начальника управління охорони здоров’я ОДА Миколи Суслика, за минулий рік в області проконсультували 9 тис. 122 учасники АТО, з яких пролікували 1 тис. 528 осіб. У Центрі реабілітації та вертебрології лікування пройшли 200 учасників АТО.

За словами головного лікаря обласного госпіталю ветеранів війни Павла Журбенка, минулого року в медзакладі пролікували понад 1,8 тис. учасників АТО.

Добавить комментарий